Jobba på 4-Gott

Arbetsuppgifter;
Lagerhantering och uppackning, försäljning, städning och kassahantering.

Kvalifikationer;
Ansvarsfull, serviceinriktad, och trevlig. Tidigare erfarenhet av butik är ett plus och personliga egenskaper väger tungt.
Arbetsuppgifter;
Stötta bolagets VD med löpande uppgifter Personalansvar innebärande bl.a. rekrytering, upprättande av anställningsavtal och utfärdande av intyg. Kontakt med myndigheter, säljare och handläggare på ex. arbetsförmedlingen. Övergripande administrativa uppgifter som ex. hantering av mail och telefon

Kvalifikationer;
Vi söker dig som tidigare arbetat med administration och som har ett öga för struktur, effektivisering och som är ordningsam. Du ser vilka problem och saker som behöver åtgärdas och har lätt att ligga steget före. Du är en person som är snabb och har lätt för att jobba undan saker och tycker det är roligt med utmaningar.

Då du till stor del kommer att assistera bolagets VD söker vi dig som tycker det är kul att hjälpa en driven entreprenör och företagare som har många järn i elden. Du är en person som kan boka och hålla kolla på möten, ja helt enkelt vara behjälplig i stort som smått.

Har du tidigare arbetat med personal och vet vad det innebär ser vi det som ett stort plus. Likaså om du har arbetat nära eller assisterat en chef eller ledare tidigare.

Du behöver ha kunskaper inom Officepaketet.
Arbetsuppgifter;
Posthantering, sortering av fakturor, kassarapporter, kvitton mm. Löpande kontakt med leverantörer, myndigheter m.fl. Upprättande av kundfakturor, Sammanställa underlag till löner, Assistera ekonomi med bokföringsmaterial, Bistå VD med övriga administrativa uppdrag, Därtill kan även visst butiksarbete förekomma.

Kvalifikationer;
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du bör tycka det är roligt att hantera papper och ha en god social förmåga. Du har lägst gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av liknande administrativt arbete. Att du kan kommunicera obehindrat både skriftligt och muntligt på svenska ser vi som en förutsättning. Du är också en van datoranvändare.